fbpx Skip to main content

Verzend- en retourbeleid

Op deze pagina vind je ons verzend- en retourbeleid. Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons laten opnemen.

Verzendbeleid van The Kolektif

The Kolektif verzendt alleen binnen Nederland. Voor verzending binnen Nederland brengen wij een standaardtarief van € 4,99 in rekening. Bestellingen van € 50,00 of meer komen in aanmerking voor gratis verzending. We versturen de pakketjes doorgaans met DHL of Post NL.

Levertijden

Vandaag besteld, morgen verzonden! De verwachte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Zodra we je pakketje bij DHL of PostNL hebben afgegeven, ontvang je een mailtje met de track & trace code. Je bestelling zou dan normaal gesproken de volgende dag moeten aankomen. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vertragingen door toedoen van de koerier.

Beschadiging

Mocht je pakketje beschadigd aankomen door toedoen van de koerier, stuur ons dan foto’s als bewijs. Als blijkt dat de schade inderdaad door de koerier is veroorzaakt, sturen wij je kosteloos een nieuwe zak op.

Retourbeleid van The Kolektif

The Kolektif streeft ernaar dat elke klant tevreden is met hun aankoop. Als je echter niet tevreden bent met je aankoop, accepteren we graag retourzendingen volgens het volgende beleid:

  1. Retourperiode: We accepteren retourzendingen tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Als je binnen deze periode besluit je bestelling te retourneren, heb je nog eens 14 dagen om je pakket terug te sturen naar ons adres.
  2. Restituties: Zodra we je retourzending hebben ontvangen, zullen we het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugstorten.
  3. Retourkosten: Houd er rekening mee dat de kosten voor het terugsturen van het pakket naar ons adres voor eigen rekening zijn.
  4. Productconditie: Om in aanmerking te komen voor een retourzending, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te worden geretourneerd.

Ons retouradres is:

The Kolektif
Meidoornstraat 3
8162 VH Epe
Nederland

Uitzonderingen op het retourbeleid

Houd er rekening mee dat de volgende producten uitgesloten zijn van retournering:

  1. Producten die al uit de verpakking zijn gehaald, zijn gebruikt of waarvan stickers en dergelijke zijn verwijderd. Indien dergelijke producten defect blijken te zijn, zullen wij het product ter reparatie aanbieden aan de leverancier of indien nodig vervangen.
  2. Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  3. Producten die snel kunnen bederven of verouderen, zoals koffie.

Als je vragen hebt over je bestelling of het retourproces, neem dan gerust contact met ons op via hello@thekolektif.nl.

Trustpilot