fbpx Skip to main content

Van automatenkoffie tot kwaliteitskoffie

Ons avontuur, de samenwerking tussen Rudi en Frank, begon in 2013 met de verkoop van automatenkoffie. Hoewel deze koffie misschien niet de meest inspirerende start van je dag was, legde het wel de basis voor onze vruchtbare samenwerking. Deze periode bood ons waardevolle inzichten en maakte ons bewust van de noodzaak voor verandering binnen de koffie-industrie.

Frank, inmiddels woonachtig in Indonesië, raakte al verliefd op Indonesische koffies. Om zijn enthousiasme te delen, stuurde hij Rudi een zak met Indonesische bonen voor zijn verjaardag. Deze vriendelijke daad legde de beperkte beschikbaarheid van Indonesische koffie in Nederland bloot, waar deze voornamelijk bekendheid genoot door de lage kwaliteit robusta bonen die door grote merken werden gebruikt.

Gedreven door de overtuiging dat kwaliteitskoffie uit Indonesië meer erkenning verdient, en met de ambitie om bij te dragen aan de verduurzaming van de koffie-industrie, werd The Kolektif opgericht.

Wij zijn op een missie

Onze passie voor koffie gaat verder dan smaak; we streven naar een eerlijke wereld waar iedereen, van boer tot consument, de vruchten plukt van ons collectieve succes.

Wat écht belangrijk is voor ons

Smaak

Impact

Betrouwbaar

Meer dan smaakvolle koffie

ONTDEK ONZE KOFFIES
Trustpilot