Koffiebonen voor Philips koffiemachine

Op zoek naar de lekkerste koffiebonen voor je Philips koffiemachine? Met onze Vers Gebrande koffiebonen haal je het maximale uit jouw Philips koffiezetapparaat: of het nu een 2200 serie of een 5400 serie is. Dit durven wij te beweren omdat we onze arabica en robusta bonen uit Indonesië en Papua New Guinea zorgvuldig selecteren. Zo maken wij onze melanges met bonen van de beste kwaliteit. Al onze bonen zijn medium gebrand, wat in een smaakvolle en gebalanceerde koffie resulteert. Onze koffies zijn geschikt voor het zetten van de perfecte espresso of een romige cappuccino.

Onze koffiebonen zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens eerlijk. Dit vinden we belangrijk en we hopen dat jij er hetzelfde over denkt. Naast dat de meeste bonen in onze melanges gecertificeerd zijn met een keurmerk zoals Fairtrade en/of UZT doneren we ook 1 euro per KG in de koffie gemeenschappen in Indonesië. Zo hopen wij echt een impact te maken.

Ons assortiment koffiebonen voor jouw Philips machine

Bij een premium koffiemachine horen premium koffiebonen. Pas dan haal je het maximale uit je koffiezetapparaat en geniet je gegarandeerd van een lekkere kop koffie.

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffiebonen voor een Philips koffiezetapparaat?
Voor een volautomatische koffiemachine van Philips zoals de 2200-serie of de 5400-serie raden wij versgebrande melanges aan. Houd je van koffie met een beetje pit, dan kies je voor een melange met een combinatie van robusta en arabica koffiebonen. Houd je van een milde koffie met milde smaken? Dan kies je voor een single origin of een melange met 100% arabica koffiebonen. Voor een Philips koffiemachine raden wij medium gebrande koffiebonen aan. Bij een te lichte branding smaakt de koffie in een volautomaat namelijk te zuur waar een te donker gebrande koffie al snel te bitter smaakt. Bij The Kolektif branden we onze koffie speciaal voor volautomatische koffiemachines en piston espressomachines, zodat jij thuis van een heerlijke espresso, zwarte koffie of een cappuccino kunt genieten – bereidt met jouw Philips machine.