Koffiebonen voor Jura koffiemachines

Onze Vers gebrande koffiebonen gaan uitstekend samen met de premium espressomachines van Jura. Samen met onze hoogwaardige koffiebonen haal je het maximale uit jouw Jura koffiemachine. Wij zijn The Kolektif en nemen koffie bloedserieus. Onze blends zijn met veel zorg samengesteld en dat proef je terug in jouw kof koffie, of dit nu een espresso, een cappuccino of een latte is.

Wij selecteren de beste robusta en arabica koffiebonen uit verschillende eilanden van Indonesië en Papua New Guinea. Deze weten we op de juiste manier te combineren. Het resultaat? Een gebalanceerde blend, waarbij de kwaliteit aansluit bij de premium kwaliteit van jouw Jura koffiemachine.

Maar dat niet alleen. Onze koffie is (h)éérlijk. Voor elke KG koffiebonen die je bij ons koopt, herinvesteren wij een euro in het welzijn van de koffieboer en het verduurzamen van de koffiemarkt. Klinkt goed, niet?

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Wat zijn de beste koffiebonen voor een JURA?
Welke koffiebonen het beste geschikt zijn voor Jura hangt af van jouw persoonlijke smaakvoorkeuren. Alle koffies in ons assortiment zijn geschikt voor Jura koffiemachines. Zo hebben wij de Nusatara Intenso voor liefhebbers van Italiaanse koffie en raden wij de Harmoni kopi aan voor het zetten van een cappuccino of latte macchiato. Houd je van een milde koffie? Onze Rasa Eksotik is een smaakvolle koffie met fruitige en chocolade tonen met een lage intensiteit. Al onze melanges zijn medium gebrand.