Koffiebonen voor Delonghi

Toont alle 4 resultaten

Op zoek naar de lekkerste koffiebonen voor jouw Delonghi koffiemachine? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn The Kolektif en geven om (h)éérlijke koffie. Dit doen we door de beste arabica en robusta bonen te selecteren uit Indonesië en Papua New Guinea om hier vervolgens heerlijke melanges van te maken. Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. Zo haal jij het maximale uit jouw Delonghi Koffiemachine. Of je nu een espresso, cappuccino of latte liefhebber bent.

Naast heerlijke koffie, verkopen wij eerlijke koffie. Voor iedere kilo koffie die je bij ons koopt doneren wij 1-euro terug aan de Indonesische koffieboeren. Met deze bijdrage én onze kennis willen we helpen de koffiemarkt te verduurzamen.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Ons assortiment met vers gebrande bonen voor jouw De Longhi

Op zoek naar de lekkerste koffiebonen voor jouw Delonghi koffiemachine? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn The Kolektif en geven om (h)éérlijke koffie. Dit doen we door de beste arabica en robusta bonen te selecteren uit Indonesië en Papua New Guinea om hier vervolgens heerlijke melanges van te maken. Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. Zo haal jij het maximale uit jouw Delonghi Koffiemachine. Of je nu een espresso, cappuccino of latte liefhebber bent.

We mogen dan een klein assortiment hebben,  maar don’t worry: wij bieden voor ieder wat wils. Ontdek onze Espresso blend, een rijke mix van 60% Arabica uit Sumatra en Papoea-Nieuw-Guinea en 40% Robusta uit Flores. Perfect voor liefhebbers van een intense Italiaanse koffiebeleving. Probeer onze Gayo uit Atjeh voor een authentieke smaak met kruidige en nootachtige noten, ideaal voor een rijke, aromatische ervaring. Onze Daily Cup biedt een harmonieuze balans van 100% Arabica bonen, ideaal voor elke dag met zijn verfijnde en milde smaak. Kies tot slot ons bundel pakket om al deze smaken te ervaren en je favoriet te vinden. Perfect voor variatie of als cadeau!

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffiebonen zijn geschikt voor een Delonghi koffiemachine?
Met een premium koffiemachine van Delonghi wil je natuurlijk ook genieten van premium koffiebonen. Bij The Kolektif verkopen we vers gebrande koffiebonen. Onze koffiebonen komen het beste tot haar recht in een volautomatische koffiemachine zoals die van een De’Longhi. Waarom? Omdat wij de de beste robusta en arabica koffiebonen combineren tot mooie melanges. Deze branden we medium, wat een smaakvolle en gebalanceerde koffie oplevert. Bestel daarom vandaag nog de lekkerste koffiebonen voor jouw DeLonghi.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.