Vers gebrande koffiebonen

Toont alle 4 resultaten

Eénmaal vers gebrande koffiebonen geproefd en je wilt niets anders meer. Bij The Kolektif wordt onze koffie dagelijks vers gebrand. We vermelden netjes een branddatum op de verpakking, zodat jij precies weet wanneer de bonen gebrand zijn. Waar koffiebonen uit de supermarkt liggen te verjaren in de schappen, weet je bij The Kolektif altijd zeker dat je verse koffie drinkt.

Onze speciale blends worden medium tot donker gebrand. Op deze manier komen ze het beste tot hun recht als espresso en cappuccino. Dit maakt onze versgebrande koffie met name populair onder bezitters van volautomatische koffiemachines en piston espressomachines, maar ook filter-koffiezetapparaten.

Ons assortiment Verse koffiebonen

Wij branden onze koffies in kleine hoeveelheden. Dit doen we om de versheid, smaak en kwaliteit van onze koffiebonen te garanderen. In onze melanges vind je hoogwaardige arabica en robusta koffiebonen uit Indonesië en Papua Nieuwe Guinea. Voor iedere kilo koffie die je bij ons koopt, doneren wij 1 euro aan de koffie gemeenschappen in Indonesië. Hiermee willen we samen met jou een impact maken op het welzijn van de boer én het verduurzamen van de koffiemarkt.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Verse koffiebonen kopen, welke past bij jou?

Naast dat smaak subjectief is, wordt de smaak ook bepaald door de zetmethode en jouw koffiegewoontes. Ontdek hieronder welke koffie het meest voor jou geschikt is.

  • Espresso biedt een intense, donker gebrande ervaring met kruidige en notige accenten, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber.
  • Gayo, een medium gebrande, pure Arabica uit Sumatra, verleidt met rijke, kruidige tonen en een verfijnde zoetheid.
  • Daily Cup is onze evenwichtige, dagelijkse genot met een zachte, frisse afdronk, een blend van 100% Arabica voor subtiele, verfijnde smaken. Elk biedt een unieke ervaring, ontworpen om te voldoen aan diverse smaakvoorkeuren en momenten van koffiegenot

Wij verkopen onze koffiebonen in 1kg verpakkingen. Kom je er niet uit? Kies dan voor ons koffiebonen proefpakket.

Over the Kolektif

Goed dat je er bent. Wij zijn The Kolektif, wat “Het Collectief” betekent in Indonesië. Het land waar wij de meeste van onze premium koffiebonen vandaan halen. Onze visie is simpel: wij willen de lekkerste koffie serveren door de beste koffies te selecteren en deze dagelijks vers te branden in kleine batches zonder dat dit ten koste gaat van “anderen”.

Met anderen bedoelen we uiteraard de koffieboer en de gemeenschappen die hier achter zitten. Onze visie gaat verder dan alleen koffiebonen verkopen. Zo willen we echt een impact maken door te investeren in de koffie gemeenschappen in Indonesië middels geld en kennis.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.