Speciale koffie

Wij van The Kolektif hebben een passie voor koffie en selecteren speciale koffiebonen uit Indonesië en Papua Nieuw Guinea. En nee, dan hebben we het niet over Luwak koffie. Onze speciale blends bestaan uit hoogwaardige robusta en arabica bonen uit verschillende eilanden in Indonesië. Onze bonen worden dagelijks vers gebrand, zodat jij altijd geniet van de beste smaak.

Wat onze koffie extra bijzonder maakt is dat ze speciaal gebrand zijn voor het zetten van een espresso of een cappuccino. Onze bonen zijn daarom uitermate geschikt voor jouw volautomatische koffiemachine of espressomachine. Of je nu van een sterke, maar speciale espresso houdt of liever een milde koffie drinkt, onze bijzondere koffiebonen zullen jou niet teleurstellen.

Ons assortiment met speciale koffiebonen

Naast dat onze koffie héérlijk is, is deze ook nog eens éérlijk. Door onze koffiebonen te kopen maak je echt een impact op het welzijn van de boeren en het verduurzamen van de koffie industrie.

Toont alle 4 resultaten

Over the Kolektif

Goed dat je er bent. Wij zijn The Kolektif, wat “Het Collectief” betekent in Indonesië. Het land waar wij de meeste van onze premium koffiebonen vandaan halen. Onze visie is simpel: wij willen de lekkerste koffie serveren door de beste koffies te selecteren en deze dagelijks vers te branden in kleine batches zonder dat dit ten koste gaat van “anderen”. Met anderen bedoelen we uiteraard de koffieboer en de gemeenschappen die hier achter zitten. Onze visie gaat verder dan alleen koffiebonen verkopen. Zo willen we echt een impact maken door te investeren in de koffie gemeenschappen in Indonesië middels geld en kennis.