Koffiebonen uit Papua New Guinea

Koffiebonen uit het land Papua New Guinea zijn iets minder bekend. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat er nog niet zo heel lang koffieplantages te vinden zijn in Papua Nieuw Guinea. Wij van The Kolektif zijn groot fan van de arabica bonen uit Papua New Guinea. Onze liefde voor deze koffie komt voort uit het unieke smaakprofiel. De smaken van de bekendste variant Sigri zijn uiteenlopend en laten zich het beste omschrijven als fruitig en kruidig met een lichte zuurgraad, wat het een frisse smaak meegeeft. Het goede nieuws is dat wij deze bonen uit Papua New Guinea in alle drie van onze melanges gebruiken.

De Sigri koffie uit Papua new Guinea gaat perfect samen met Indonesische koffiebonen, waardoor je kan rekenen op een gebalanceerde espresso. Wij branden onze koffiebonen dagelijks vers om versheid en de beste kwaliteit te garanderen. Doordat onze koffies medium gebrand worden zijn ze perfect geschikt voor jouw espressomachine, of dit nu een volautomatische koffiemachine of een piston espressomachine is.

Ons assortiment met Papua New Guinea Sigri koffie

Zoals eerder aangeven gebruiken wij de Sigri koffiebonen uit Papua Nieuw Guinea in al onze drie melanges. Wij bieden voor ieder wat wils: de Nusantaro Intenso is in leven geroepen voor Italiaanse espresso liefhebbers. Houd je meer van een gebalanceerde smaak met een pittige afdronk? Dan past de Harmoni kopi beter bij je, welke tevens de favoriet is onder de cappuccino drinkers. Houd je van een zachte koffie zonder in te leveren op smaak? Kies dan voor onze 100% arabica melange Rasa Eksotik.

Toont alle 4 resultaten