Koffiebonen uit Papoea New Guinea

Toont alle 3 resultaten

Koffiebonen uit het land Papoea New Guinea zijn iets minder bekend. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat er nog niet zo heel lang koffieplantages te vinden zijn in Papoea Nieuw Guinea. Wij van The Kolektif zijn groot fan van de arabica bonen uit Papoea New Guinea.

Ons assortiment met Papoea New Guinea Sigri koffie

Zoals eerder aangeven gebruiken wij de koffiebonen uit Papua Nieuw Guinea in al onze twee melanges. Wij bieden voor ieder wat wils: de espresso blend is in leven geroepen voor Italiaanse espresso liefhebbers. Houd je van een zachte koffie zonder in te leveren op smaak? Kies dan voor onze 100% arabica melange: de Daily Cup.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Onze liefde voor deze koffie komt voort uit het unieke smaakprofiel. De smaken van de bekendste variant Sigri zijn uiteenlopend en laten zich het beste omschrijven als fruitig en kruidig met een lichte zuurgraad, wat het een frisse smaak meegeeft. Het goede nieuws is dat wij deze arabica bonen uit Papua New Guinea in onze Espresso blend en Daily Cup melange gebruiken.

De Sigri koffie uit Papua new Guinea gaat perfect samen met Indonesische koffiebonen, waardoor je kan rekenen op een gebalanceerde espresso. Wij branden onze koffiebonen dagelijks vers om versheid en de beste kwaliteit te garanderen. Doordat onze koffies medium gebrand worden zijn ze perfect geschikt voor jouw espressomachine, of dit nu een volautomatische koffiemachine of een piston espressomachine is.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.