Koffiebonen voor Moka Pot of Percolator

Op zoek naar de beste koffie voor jouw moka pot of percolator? Dan ben je bij The Kolektif aan het juiste adres. Wij selecteren de beste koffiebonen uit verschillende eilanden in Indonesië en Papua New Guinea. Het resultaat? Mooie melanges die uitermate geschikt zijn voor een moka pot of percolator als zetmethode. Niet alleen willen wij heerlijke koffie verkopen, maar ook eerlijke! Zo gaat er voor iedere KG koffie je je bij ons koopt een euro naar de koffieboeren.

Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. Wij vermelden dan ook altijd de branddatum op de verpakking. Maar dat niet alleen. Door de juiste koffiebonen te combineren en deze medium te branden komen ze uitstekend tot hun recht in moka pot, percolator en een espresso koffiezetapparaat.

Assortiment koffiebonen voor Moka pot of Percolator

Ondanks dat we een klein assortiment hebben, bieden we voor ieder wat wils. Of je nu van een Italiaanse koffie houdt of liever een gebalanceerde koffie drinkt met fruitige en chocolade noten. Zo is de Nusantara Intenso geschikt voor liefhebbers van Italiaanse koffie, de Harmoni kopi voor liefhebbers van koffie met melk en de Rasa Eksotik voor mensen die van een milde koffie genieten.

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffie voor Moka Pot?
Voor een moka pot raden wij een medium gebrande koffie aan. Uiteraard komt deze het beste tot zijn recht wanneer deze versgebrand is. Als je van fruitige smaken houdt kies je voor 100% arabica. Liever een koffie met een beetje pit? Kies dan voor een melange met zowel robusta als arabica koffiebonen. De robusta bonen zorgen voor extra pit en een mooie cremalaag.