Koffiebonen voor Moka Pot of Percolator

Toont alle 4 resultaten

Op zoek naar de beste koffie voor jouw moka pot of percolator? Dan ben je bij The Kolektif aan het juiste adres. Wij selecteren de beste koffiebonen uit verschillende eilanden in Indonesië en Papua New Guinea. Het resultaat? Mooie melanges die uitermate geschikt zijn voor een moka pot of percolator als zetmethode. Niet alleen willen wij heerlijke koffie verkopen, maar ook eerlijke! Zo gaat er voor iedere KG koffie je je bij ons koopt een euro naar de koffieboeren.

Assortiment koffiebonen voor Moka pot of Percolator

Ondanks dat we een klein assortiment hebben, bieden we voor ieder wat wils. Of je nu van een Italiaanse koffie houdt of liever een gebalanceerde koffie drinkt met fruitige en chocolade noten. Zo is de Espresso blend geschikt voor liefhebbers van Italiaanse koffie, de Gayo voor liefhebbers van koffie met melk en de Daily Cup voor mensen die van een milde koffie genieten.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. Wij vermelden dan ook altijd de branddatum op de verpakking. Maar dat niet alleen. Door de juiste koffiebonen te combineren en deze medium te branden komen ze uitstekend tot hun recht in moka pot, percolator en een espresso koffiezetapparaat.

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffie voor Moka Pot?
Voor een moka pot raden wij een medium gebrande koffie aan. Uiteraard komt deze het beste tot zijn recht wanneer deze versgebrand is. Als je van fruitige smaken houdt kies je voor 100% arabica. Liever een koffie met een beetje pit? Kies dan voor een melange met zowel robusta als arabica koffiebonen. De robusta bonen zorgen voor extra pit en een mooie cremalaag.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.