Milde koffiebonen

Toont alle 3 resultaten

en je op zoek naar milde koffiebonen met een zachte smaak? Dan hebben wij goed nieuws. Bij The Kolektif nemen we koffie uiterst serieus. Dit doen we door de beste arabica bonen uit Indonesië en Papua New Guinea te combineren. Maar dat niet alleen. Wij branden onze koffiebonen dagelijks vers, waarmee we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze bonen worden medium gebrand, zodat ze het beste tot hun recht komen in jouw volautomatische koffiemachine of filter-koffiezetapparaat. Benieuwd? Bestel vandaag nog!

Ons assortiment met milde koffiebonen

De kans is groot dat je op deze pagina bent gekomen omdat je van een milde koffie houdt. Onze Daily Cup bestaat uit 100% arabica koffiebonen uit Sumatra, Java en Papua New Guinea. Deze koffie is mild van smaak en heeft dan ook geen bittere nasmaak, maar juist een gebalanceerd smaakprofiel waar fruitige, chocolade en citrus noten de boventoon voeren. Zo kun je genieten van een smaakvolle espresso met een frisse nasmaak.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffiebonen zijn mild?
Wij hebben een klein assortiment met drie verschillende melanges. Van deze drie soorten is de Daily Cup een lekkere koffie voor liefhebbers van een zachte en milde koffie. Ook is deze koffie heel geschikt voor later in de middag wanneer je geen zin hebt ik een sterke bak koffie, maar gewoon wilt genieten van een milder kopje koffie. De Daily Cup is een milde koffie, omdat deze melange voor 100% uit arabica bonen bestaat.

Welke koffiebonen zijn niet bitter?
Arabica koffiebonen zijn in vergelijking met robusta koffiebonen niet bitter. Dit komt deels omdat ze minder cafeïne bevatten. Als je de voorkeur hebt voor een milde koffie raden we aan om voor arabica koffiebonen te kiezen die licht of medium gebrand zijn. Houd er wel rekening mee dat bij een lichte branding de zuurgraad hoger ligt. De kans is dan weer aanwezig dat de koffie te zuur smaakt. Daarom zijn de koffiebonen van The Kolektif medium gebrand.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.