Milde koffiebonen

en je op zoek naar milde koffiebonen met een zachte smaak? Dan hebben wij goed nieuws. Bij The Kolektif nemen we koffie uiterst serieus. Dit doen we door de beste arabica bonen uit Indonesië en Papua New Guinea te combineren. Maar dat niet alleen. Wij branden onze koffiebonen dagelijks vers, waarmee we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze bonen worden medium gebrand, zodat ze het beste tot hun recht komen in jouw volautomatische koffiemachine of filter-koffiezetapparaat. Benieuwd? Bestel vandaag nog en heb deze heerlijke koffiebonen morgen in huis!

Ons assortiment met milde koffiebonen

De kans is groot dat je op deze pagina bent gekomen omdat je van een milde koffie houdt. Onze Rasa Eksotik bestaat uit 100% arabica koffiebonen uit Sumatra, Java en Papua New Guinea. Deze koffie is mild van smaak en heeft dan ook geen bittere nasmaak, maar juist een gebalanceerd smaakprofiel waar fruitige, chocolade en citrus noten de boventoon voeren. Zo kun je genieten van een smaakvolle espresso met een frisse nasmaak.

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffiebonen zijn mild?
Wij hebben een klein assortiment met drie verschillende melanges. Van deze drie soorten is de Rasa Ektotik een lekkere koffie voor liefhebbers van een zachte en milde koffie. Ook is deze koffie heel geschikt voor later in de middag wanneer je geen zin hebt ik een sterke bak koffie, maar gewoon wilt genieten van een milder kopje koffie. De Rasa Eksotik is een milde koffie, omdat deze melange voor 100% uit arabica bonen bestaat.

Welke koffiebonen zijn niet bitter?
Arabica koffiebonen zijn in vergelijking met robusta koffiebonen niet bitter. Dit komt deels omdat ze minder cafeïne bevatten. Als je de voorkeur hebt voor een milde koffie raden we aan om voor arabica koffiebonen te kiezen die licht of medium gebrand zijn. Houd er wel rekening mee dat bij een lichte branding de zuurgraad hoger ligt. De kans is dan weer aanwezig dat de koffie te zuur smaakt. Daarom zijn de koffiebonen van The Kolektif medium gebrand.