Koffiebonen voor Lungo

Lungo koffiebonen kopen? Dan ben je voor meerdere redenen bij ons aan het juiste adres. Wij zijn The Kolektif en nemen koffie uiterst serieus, zodat jij thuis kan genieten van een heerlijk kopje lungo koffie. Dit doen we door onze hoogwaardige koffiebonen dagelijks vers te branden en door de beste koffiebonen van verschillende eilanden uit Indonesië te combineren tot verassend lekkere melanges. Maar dat niet alleen: onze koffie is (H)éérlijk! Per KG koffiebonen die je bij ons koopt gaat er 1 euro terug naar de koffie gemeenschappen in Indonesië.

De definitie van een “goede lungo” of een “heerlijke lungo” is voor iedereen anders. Ondanks ons kleine assortiment bieden wij voor een ieder wat wils: van de sterke, maar smaakvolle Italiaanse lungo genaamd de Nusantara Intenso tot fruitige smaken met onze Rasa Eksotik met 100% arabica bonen. Liever een lungo koffie met notige, chocolade en fruitge smaken? Kies dan voor onze kopi harmoni.

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen. 

Welke koffiebonen voor een lungo?
De juiste koffiebonen voor een lungo of espresso hangen af van persoonlijke voorkeuren en de zetmethode. Voor een volautomatisch koffiezetapparaat raden wij medium gebrande koffiebonen aan, omdat lichtgebrande koffiebonen bij deze zetmethode vaak resultaten in een slappe bak. Alle koffiebonen uit ons assortiment zijn geschikt voor het bereiden van een lungo koffie. Zo hebben we de Nusantara Intenso voor de Italiaanse koffiedrinker die van intense smaken houdt, onze kopi harmoni blend voor chocolade smaken met een fruitige afdronk en onze Rasa Eksotik voor liefhebbers van een fruitige en frisse lungo die mild van smaak is.