Koffiebonen grootverpakking | bestel in bulk en krijg 10% korting

Toont alle 4 resultaten

Koop koffiebonen in een doos van 8 x 1 KG en ontvang 10% korting op de bonen. Deze korting wordt automatisch toegepast wanneer je het aantal op 8 zet. Je kunt verschillende soorten koffie uit ons assortiment kiezen. Zo bespaar je op 8 zakken Gayo koffie al meer dan 20 euro en worden bestellingen in bulk gratis thuisbezorgd.

Deze grootverpakking is ideaal voor koffieliefhebbers, kleine kantoren, of iedereen die van een mooie korting houdt. Bij het kopen van een enkele zak koffiebonen betaal je vaak veel verzendkosten. Met onze grootverpakking bespaar je op verzendkosten én krijg je een aantrekkelijke korting van ons.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Onze melanges bestaan uit de beste robusta en arabica bonen uit Indonesië en Papua Nieuw Guinea en worden dagelijks vers gebrand. Voor iedere KG koffie die je bij ons koopt, doneren we 1 euro aan de koffie gemeenschappen in Indonesië om het welzijn van de koffieboeren en de duurzaamheid van de koffie te verbeteren.

Grootverpakking koffiebonen

Bestel onze koffie bundel als je niet weet welke koffiebonen je het lekkerst vindt

Assortiment koffiebonen grootverpakking

Ons assortiment bestaat drie soorten melanges. Ondanks ons kleine assortiment is er voor ieder wat wils. Zo hebben we de Italiaanse espresso voor iedereen die van een pittige bak koffie houdt en de exotische koffie voor liefhebbers van een zachte, maar smaakvolle koffie. Het is mogelijk om verschillende soorten melanges te mixen. De korting ontvang je automatisch bij het aankopen van 8 zakken koffie.

Over the Kolektif

Goed dat je er bent. Wij zijn The Kolektif, wat “Het Collectief” betekent in Indonesië. Het land waar wij de meeste van onze premium koffiebonen vandaan halen. Onze visie is simpel: wij willen de lekkerste koffie serveren door de beste koffies te selecteren en deze dagelijks vers te branden in kleine batches zonder dat dit ten koste gaat van “anderen”.

Met anderen bedoelen we uiteraard de koffieboer en de gemeenschappen die hier achter zitten. Onze visie gaat verder dan alleen koffiebonen verkopen. Zo willen we echt een impact maken door te investeren in de koffie gemeenschappen in Indonesië middels geld en kennis.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.