Koffiebonen in bulk

Koop koffiebonen in een doos van 8 x 1 KG en ontvang korting op de bonen. Deze grootverpakking aanbieding is bedoelt voor mensen die veel koffie drinken, voor een klein kantoor of voor mensen die graag een korting willen ontvangen. Wanneer je één zak koffiebonen koopt ben je vaak veel geld kwijt aan verzendkosten. Koop je bij ons een grootverpakking koffie dan bespaar je dus op de verzendkosten én krijg je een mooie korting van ons.

Onze melanges bestaan uit de beste robusta en arabica bonen uit Indonesië en Papua Nieuw Guinea en worden dagelijks vers gebrand. Voor iedere KG koffie die je bij ons koopt, doneren we 1 euro aan de koffie gemeenschappen in Indonesië om het welzijn van de koffieboeren en de duurzaamheid van de koffie te verbeteren.

Assortiment koffiebonen grootverpakking

Ons assortiment bestaat drie soorten melanges. Ondanks ons kleine assortiment is er voor ieder wat wils. Zo hebben we de Italiaanse espresso voor iedereen die van een pittige bak koffie houdt en de exotische koffie voor liefhebbers van een zachte, maar smaakvolle koffie. Het is mogelijk om verschillende soorten melanges te mixen. De korting ontvang je automatisch bij het aankopen van 8 zakken koffie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.