Koffiebonen voor Espressomachine

Op zoek naar de beste koffiebonen voor jouw espressomachine? Wij van The Kolektif nemen koffie uitermate serieus. Dit betekent we de beste arabica en robusta koffiebonen selecteren. Deze branden we dagelijks vers tot mooie melanges waar iedere eigenaar van een volautomatische of piston espressomachine blij van wordt.

Met een klein assortiment van drie koffies hopen wij de keuze voor jou makkelijk te maken. Ondanks ons kleine assortiment bieden wij voor ieder wat. Voor liefhebbers van een sterke Italiaanse espresso bieden wij de Nusantara Intenso. Liever een pittige espresso of cappuccino met een fruitige en chocolade afdronk? Dan raden we jou onze Hamoni kopi aan. Tot slot hebben we de Rasa Eksotik, waarmee we liefhebbers van milde koffie verrassen met buitengewoon fruitige en frisse smaken.

Ons assortiment koffiebonen voor jouw espressomachine

Onze bonen zijn perfect geschikt voor jouw espressomachine. Sterker nog, we hebben onze bonen speciaal gebrand voor het gebruik van een volautomatische koffiemachine of piston espressomachine. Al onze melanges zijn medium gebrand waarmee wij denken dat ze het beste tot hun recht komen.

Toont alle 4 resultaten

(H)éérlijke koffie uit jouw espresso apparaat

Aan het drinken van onze koffie houd je een goed gevoel over. Niet alleen omdat de koffie lekker is, maar ook omdat onze koffie éérlijk is. Zo betalen wij de koffieboeren in Indonesië een euro voor iedere KG koffiebonen die je bij ons koopt. En dat niet alleen: de meeste van onze koffies zijn gecertificeerd met een Fairtrade en/of UTZ keurmerk.

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke bonen voor in mijn espressomachine?
Bij een premium espressomachine horen natuurlijk ook premium koffiebonen. Voor een espressomachine raden wij versgebrande koffiebonen aan die medium gebrand zijn. Een melange met zowel arabica bonen als robusta koffie kan lekker zijn. Zo zorgen de arabica koffiebonen voor fruitige en chocolade noten en geeft de robusta extra pit en een mooie cremalaag. Wil je gepaste koffiebonen kopen voor jouw espressomachine dan ben je bij The Kolektif aan het juiste adres.