Koffiebonen voor Espressomachine

Toont alle 4 resultaten

Op zoek naar de beste koffiebonen voor jouw espressomachine? Wij van The Kolektif nemen koffie uitermate serieus. Dit betekent we de beste arabica en robusta koffiebonen selecteren. Deze branden we dagelijks vers tot mooie melanges waar iedere eigenaar van een volautomatische of piston espressomachine blij van wordt.

Ons assortiment koffiebonen voor jouw espressomachine

Onze bonen zijn perfect geschikt voor jouw espressomachine. Sterker nog, we hebben onze bonen speciaal gebrand voor het gebruik van een volautomatische koffiemachine of piston espressomachine. Al onze melanges zijn medium gebrand waarmee wij denken dat ze het beste tot hun recht komen.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Met een klein assortiment van drie koffies hopen wij de keuze voor jou makkelijk te maken. Ondanks ons kleine assortiment bieden wij voor ieder wat. Voor liefhebbers van een sterke Italiaanse espresso bieden wij onze Espresso blend. Liever een pittige espresso of cappuccino met een fruitige en chocolade afdronk? Dan raden we jou onze Gayo aan. Tot slot hebben we de Daily Cup, waarmee we liefhebbers van milde koffie verrassen met buitengewoon fruitige en frisse smaken.

(H)éérlijke koffie uit jouw espresso apparaat

Aan het drinken van onze koffie houd je een goed gevoel over. Niet alleen omdat de koffie lekker is, maar ook omdat onze koffie éérlijk is. Zo betalen wij de koffieboeren in Indonesië een euro voor iedere KG koffiebonen die je bij ons koopt.

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke bonen voor in mijn espressomachine?
Bij een premium espressomachine horen natuurlijk ook premium koffiebonen. Voor een espressomachine raden wij versgebrande koffiebonen aan die medium gebrand zijn. Een melange met zowel arabica bonen als robusta koffie kan lekker zijn. Zo zorgen de arabica koffiebonen voor fruitige en chocolade noten en geeft de robusta extra pit en een mooie cremalaag. Wil je gepaste koffiebonen kopen voor jouw espressomachine dan ben je bij The Kolektif aan het juiste adres.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.