Koffiebonen voor een Doppio

Doppio koffiebonen kopen? Wij zijn The Kolektif en uiterst gepassioneerd over koffie. Zo koop je bij ons melanges met de hoogwaardige arabica en robusta koffiebonen uit verschillende eilanden in Indonesië. Deze stellen wij met veel zorg samen. En dat niet alleen. Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. Zo geniet jij van een heerlijk kopje dubbele espresso. Maar pas op, eenmaal gedronken en je bent voor altijd aan ons verbonden!

Met onze bonen zet je een kopje doppio die niet alleen héérlijk is, maar ook nog eens éérlijk. Bij iedere KG koffie die je bij ons besteld, support je de lokale koffieboeren met een euro. Dat vinden wij belangrijk en wij hopen dat jij er hetzelfde over denkt.

Ondanks ons kleine assortiment bieden wij voor ieders wat wils. Houd je van een traditionele Italiaanse espresso doppio? Dan is onze Nusantara Intenso wat je zoekt. Gebruik je een dubbel shot voor het zetten van een cappuccino of andere koffies met melk? Dan hebben we de Harmoni kopi voor je met chocolade noten en een fruitige afdronk. En “last but not least”, onze 100% arabica melange Rasa Eksotik met heerlijke fruitige noten en een frisse afronk.

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffiebonen gebruik je voor een doppio?
Als je op zoek bent naar de perfecte koffiebonen voor een heerlijke doppio, dan is het belangrijk om rekening te houden met je eigen smaakvoorkeuren en de manier waarop je de koffie zet. Voor een volautomatisch koffiezetapparaat raden we aan om medium gebrande koffiebonen te gebruiken. Lichtgebrande bonen kunnen namelijk leiden tot een slappe espresso doppio. Gelukkig hebben we in ons assortiment koffiebonen die geschikt zijn voor het bereiden van een doppio espresso, zoals de Nusantara Intenso voor de liefhebbers van intense smaken, de kopi harmoni blend voor degenen die van chocolade smaken met een fruitige afdronk houden, en de Rasa Eksotik voor een fruitige en frisse doppio koffie met een milde smaak. Bij ons vind je dus altijd de juiste bonen voor jouw perfecte doppio!