Dark roast koffiebonen

Toont alle 2 resultaten

Ontdek de rijke diepte van onze “Espresso” blend, de enige donker gebrande optie van The Kolektif. Deze melange, met 60% Arabica uit Sumatra en Papoea-Nieuw-Guinea en 40% Robusta uit Flores, biedt een volle, romige smaak met kruidige en notige accenten. Ideaal voor espresso en cappuccino liefhebbers die verlangen naar intensiteit zonder in te boeten aan finesse. Kies voor onze “Espresso” en steun tegelijkertijd onze duurzame missie in Indonesië.

Ons assortiment

Goed om te weten: onze koffiebonen worden dagelijks versgebrand en voor iedere kilo koffiebonen die je bij ons koopt, geven wij een euro terug aan de koffie gemeenschappen in Indonesië.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Over the Kolektif

Fijn dat je de tijd neemt om meer te ontdekken over The Kolektif. “Het Collectief” in het Indonesisch vertegenwoordigt onze diepe connectie met Indonesië, de bron van onze premium koffiebonen. Ons doel is helder: superieure koffie bieden, met zorg en respect voor iedereen in het proces.

Dit respect strekt zich uit tot de koffieboeren en hun gemeenschappen. We willen meer zijn dan alleen verkopers; we streven ernaar een positieve verandering teweeg te brengen. Door in Indonesische koffiegemeenschappen te investeren, zowel financieel als met kennis, geloven we dat we samen met jou een wereld kunnen creëren waar koffie duurzaamheid en welzijn bevordert.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.