Chocolade koffiebonen

Koffiebonen met chocolade smaak kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij The Kolektif nemen we koffie uiterst serieus en maken we heerlijke melanges door de juiste arabica en robusta koffiebonen te combineren. Als het gaat om koffiebonen met een chocolade smaak springt de Harmoni Kopi er bovenuit. In deze koffie vindt je zowel robusta bonen uit Flores (Indonesië) en arabica koffiebonen uit Java en Sumatra (Indonesië) en het land Papua New Guinea. Het zijn de koffiebonen uit Java en Papua New Guinea die onze Harmoni Kopi een héérlijke chocolade smaak meegeven.

Wist je dat onze koffie niet alleen héérlijk is, maar ook éérlijk? Zo zijn de meeste van onze bonen gecertificeerd met het Fairtrade en UZT keurmerk én doneren we een euro voor iedere KG koffie die je van ons koopt.

Ons assortiment met chocolade koffiebonen

Al onze koffies worden dagelijks vers gebrand en komen daarom het beste tot hun recht in jouw volautomatische koffiemachine of filter-koffiezetapparaat. De Harmoni Kopi is vooral geschikt voor liefhebbers van een gebalanceerde espresso of cappuccino. Liever een sterke bak met chocolade smaken? Kies dan voor onze Nusantara Intenso, welke je het beste kunt vergelijken met een authentieke Italiaanse espresso, een stevige bak dus!

Toont alle 4 resultaten