Koffiebonen voor French Press

Ben je op zoek naar de beste koffie voor jouw cafetière? Dan ben je bij The Kolektif aan het juiste adres. Wij nemen koffie uiterst serieus. Dit doen we door op zoek te gaan naar de beste koffiebonen op de verschillende eilanden in Indonesië en Papua New Guinea. Het resultaat? Overhéérlijke koffie met gebalanceerde smaken die uitermate geschikt zijn voor een lekkere kop French Press koffie. Oh ja, hadden we al vermeld dat we onze bonen dagelijks vers branden?

Maar dat is nog niet alles. Buiten het feit dat je een goed gevoel overhoudt aan je french press rituelen ’s morgens vroeg, is er nog een reden om een goed gevoel te houden aan onze koffie. Onze koffie is niet alleen héérlijk, maar ook eerlijk. De meeste van onze bonen zijn gecertificeerd met een Fairtrade of UZT keurmerk. Maar we doen er nog een schepje bovenop: voor iedere KG die je bij ons koop doneren wij een KG terug in de koffie gemeenschappen in Indonesië.

Assortiment koffiebonen voor cafetière

Yes, wij hebben een klein assortiment met maar liefs drie koffies. Maar geen zorgen, desalniettemin bieden we voor ieder wat wils. Of je nu van een sterke french press koffie houdt of liever een milde kop koffie zet: bij ons zit je goed.

Toont alle 4 resultaten

Wie ons assortiment goed bestudeerd heeft ziet dat wij alleen hele koffiebonen verkopen. Dit doen we, omdat we geloven in verse koffie. Het zit namelijk zo: zodra je koffie door de bonenmaler gooit, verliest het zijn versheid. Wie écht goede koffie wilt zetten, investeert daarom in een goede bonenmaler. Zo zet je altijd verse koffie.