Koffie cadeaupakket

Heb je een vriend of vriendin die zichzelf als een echte koffieliefhebber beschouwd? Of gewoon op zoek naar een origineel cadeau? Ons proefpakket met onze drie premium koffiebonen is een leuk cadeau, wat de ontvanger zeker gaat waarderen. In het pakket vind je drie melanges met koffiebonen waarmee je een heerlijke espresso, cappuccino of gewoon filterkoffie zet.

Dit koffie pakket bestaat uit 3 zakken koffie van 1 kilo per zak:

  • Nusantaro Intenso: dit is een luxe koffie voor liefhebbers van een Italiaanse espresso of cappuccino. De smaak is vol en romig met kruidige tonen en noten, deze koffie heeft meer bitters dan zuur. Wel een frisse afdronk.
  • Harmoni kopi: Dit is een gebalanceerde koffie waar bitter en zuur mooi in balans is met tonen van noten, kruiden en aardse tonen.
  • Eksotik: Houd je van een smaakvolle koffie? Dit is een 100% arabica koffie met heerlijke exotische smaken.

Waarom ons koffiepakket als cadeau geven?

Wat maakt dit koffie cadeau zo speciaal? Wij selecteren de beste arabica en robusta koffiebonen uit Indonesië en Papua New Guinea en maken hier héérlijke blends van. De koffie wordt dagelijks vers gebrand en komt het beste tot zijn recht in een volautomatische koffiemachine, piston espressomachine of gewoon in een traditioneel filter-koffiezetapparaat. Maar dat niet alleen: voor iedere kilo koffiebonen die je bij ons koopt doneren wij 1 euro aan de koffie gemeenschappen in Indonesië en Papua New Guinea.

Toont alle 4 resultaten

Over The Kolektif

Welkom bij The Kolektif, wat “Het Collectief” betekent in het Indonesisch. Het land waar we het merendeel van onze premium koffiebonen vandaan halen. Onze visie is simpel: we willen de beste koffie serveren door zorgvuldig geselecteerde bonen dagelijks vers in kleine batches te branden, zonder dat dit ten koste gaat van anderen. Met anderen bedoelen we natuurlijk de koffieboeren en de gemeenschappen erachter. Onze visie reikt verder dan alleen koffiebonen verkopen. We streven naar echte impact door te investeren in de koffiegemeenschappen in Indonesië, zowel financieel als met kennis.

Heb je vragen?

We staan klaar om je te helpen. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op als je vraag niet wordt beantwoord.

Zitten er hele koffiebonen of gemalen koffie in ons koffiepakket?
In ons koffiepakket vind je alleen hele bonen. Wij verkopen op dit moment geen gemalen koffie. Dit is eigenlijk ook beter, want hele koffiebonen blijven langer vers dan voorgemalen koffie.

Waar kan ik jullie koffie geschenk pakket?
Ons koffie cadeaupakket koop je in onze webwinkel. Bestel deze vandaag en krijg het morgen in huis.