Koffie blends & Melanges

Toont alle 3 resultaten

Een koffie blend laat zich het beste omschrijven als een melange van verschillende soorten koffiebonen. Het maken van de lekkerste koffie blends is iets waar wij goed in zijn bij The Kolektif. Dit doen we door hoogwaardige arabica en robusta koffiebonen uit Indonesië en Papoea New Guinea te combineren tot heerlijke melanges, welke perfect samengaan met jouw espressomachine of filter-koffiezetapparaat.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Net als jou houden wij van lekkere koffie. Daarom worden onze koffiebonen dagelijks vers gebrand. Maar dat niet alleen. Onze koffie blends zijn niet alleen héérlijk, maar ook nog eens éérlijk. Voor iedere kilo koffiebonen die je bij ons koopt doneren wij een euro aan de koffie gemeenschappen in Indonesië.

Ons assortiment met de lekkerste melanges

Wij hebben twee héérlijke melanges in ons assortiment: de espresso, een melange van arabica en robusta bonen. Perfect voor liefhebbers van Italiaanse koffie. En de Daily Cup: dit is een melange met arabica bonen uit Sumatra, Java en Papoea Nieuw Guinea.

Heb je nog vragen?

We staan klaar om je te helpen. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.

Wat is een koffieblend?

Een koffie blend is een mix van verschillende soorten koffiebonen, zorgvuldig samengesteld om een unieke en gebalanceerde smaak te creëren. Bij The Kolektif verkopen we twee koffiebonen blends. Voor ieder wat wils: als je van een sterke kop koffie houdt kies je voor onze Espresso, waarbij de beste kwaliteit arabica en robusta bonen hebben gecombineerd. Ontdek snel de rest van ons assortiment!

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.