Koffie blends & Melanges

Een koffie blend laat zich het beste omschrijven als een melange van verschillende soorten koffiebonen. Het maken van de lekkerste koffie blends is iets waar wij goed in zijn bij The Kolektif. Dit doen we door hoogwaardige arabica en robusta koffiebonen uit Indonesië en Papua New Guinea te combineren tot heerlijke melanges, welke perfect samengaan met jouw espressomachine of filter-koffiezetapparaat.

Net als jou houden wij van lekkere koffie. Daarom worden onze koffiebonen dagelijks vers gebrand. Maar dat niet alleen. Onze koffie blends zijn niet alleen héérlijk, maar ook nog eens éérlijk. Naast dat de meeste bonen in onze melange gecertificeerd zijn met een Fairtrade of UZT keurmerk doneren wij voor iedere KG die je bij ons koopt een euro aan de koffie gemeenschappen in Indonesië.

Ons assortiment met de lekkerste melanges

Ons assortiment is misschien klein, maar wij bieden voor een ieder wat wils. Voor liefhebbers van 100% arabica koffie hebben we de Rasa Eksotik melange waar exotische en fruitige smaken de boventoon voeren. Liever een pittige bak koffie? Dan moet je eigenlijk onze Nusantara Intenso blend eens proberen, die het meest lijkt op een traditionele Italiaanse koffie. Tot slot hebben we de Harmoni kopi koffieblend wanneer je van een romige cappuccino houdt met een chocolade en fruitige afdronk.

Toont alle 4 resultaten

Heb je nog vragen?

We staan klaar om je te helpen. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.

Wat is een koffieblend?
Een koffie blend is een mix van verschillende soorten koffiebonen, zorgvuldig samengesteld om een unieke en gebalanceerde smaak te creëren. Bij The Kolektif verkopen we drie koffiebonen blends. Voor ieder wat wils: als je van een sterke kop koffie houdt kies je voor onze Nusantara Intenso, waarbij de beste kwaliteit arabica en robusta bonen hebben gecombineerd. Ontdek snel de rest van ons assortiment!