Koffie abonnement

Koffie abonnement: nooit meer zonder koffie

Wil je graag verzekerd zijn van jouw favoriete koffiebonen zonder hier omkijken naar te hebben? Dan is een koffie abonnement iets voor jou. Geef zelf aan hoeveel koffie je elke maand wilt ontvangen en zeg jouw koffie abonnement ieder moment op. Ook het pauzeren van jouw koffie abonnement is een optie wanneer je op vakantie. Het koffie abonnement wordt zowel particulier als zakelijk aangeboden.

Let op: op dit moment bieden The Kolektif nog geen koffie abonnementen aan. We zijn druk bezig om dit op te zetten. Geïnteresseerd? Laat hier je e-mail achter.

Toont alle 4 resultaten

Over the Kolektif

Goed dat je er bent. Wij zijn The Kolektif, wat “Het Collectief” betekent in Indonesië. Het land waar wij de meeste van onze premium koffiebonen vandaan halen. Onze visie is simpel: wij willen de lekkerste koffie serveren door de beste koffies te selecteren en deze dagelijks vers te branden in kleine batches zonder dat dit ten koste gaat van “anderen”. Met anderen bedoelen we uiteraard de koffieboer en de gemeenschappen die hier achter zitten. Onze visie gaat verder dan alleen koffiebonen verkopen. Zo willen we echt een impact maken door te investeren in de koffie gemeenschappen in Indonesië middels geld en kennis.