1 kg koffiebonen

Op zoek naar koffiebonen in 1 KG verpakkingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van The Kolektif verkopen hoogwaardige melanges die speciaal gebrand zijn voor jouw volautomatische koffiemachine, piston espresso apparaat of filter-koffiezetapparaat. Met onze 1 KG zakken met afsluitbare rits kun je er weer een tijdje tegenaan. Dankzij de afsluitbare verpakking blijven de bonen voor een lange tijd vers.

Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. Zo geniet je altijd van de lekkerste koffie. Wij selecteren de beste koffiebonen uit Indonesië en combineren deze in heerlijke melanges. Maar dat niet alleen: voor elke 1 kilo koffiebonen die je bij ons koopt doneren wij 1 euro terug aan de koffie gemeenschappen in Indonesië om het welzijn te verbeteren en de koffieproductie te verduurzamen.

Ons assortiment koffiebonen 1 kg

Toont alle 4 resultaten

Over the Kolektif

Goed dat je er bent. Wij zijn The Kolektif, wat “Het Collectief” betekent in Indonesië. Het land waar wij de meeste van onze premium koffiebonen vandaan halen. Onze visie is simpel: wij willen de lekkerste koffie serveren door de beste koffies te selecteren en deze dagelijks vers te branden in kleine batches zonder dat dit ten koste gaat van “anderen”. Met anderen bedoelen we uiteraard de koffieboer en de gemeenschappen die hier achter zitten. Onze visie gaat verder dan alleen koffiebonen verkopen. Zo willen we echt een impact maken door te investeren in de koffie gemeenschappen in Indonesië middels geld en kennis.