Koffiebonen

Koffiebonen online kopen? Wie van lekkere en éérlijke koffie houdt is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn The Kolektif en nemen koffie uiterst serieus. Dit doen we door de beste koffiebonen te selecteren uit verschillende eilanden in Indonesië en Papua New Guinea. Het resultaat? Heerlijke en gebalanceerde melanges die perfect samen gaan met jouw koffiemachine. Of dit nu een volautomatische koffiemachine is of een filter-koffiezetapparaat. Vandaag besteld, morgen in huis!

Onze koffie is niet alleen héérlijk, maar ook nog eens eerlijk. Onze melanges bestaan uit Fairtrade koffiebonen en een aantal van de bonen in onze melanges zijn UZT gecertificeerd. Maar dat niet alleen, voor iedere KG bonen die je bij ons besteld, doneren wij 1 euro aan de koffieboeren. Via onze blogs en in onze toekomstige nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de projecten waar we in investeren.

Ons assortiment koffiebonen

Ons assortiment is met drie soorten koffie aan de kleine kant, maar geloof ons: het biedt voor ieders wat wils. Of je nu van een Italiaanse espresso houdt, een milde koffie drinkt of je kopje zwarte koffie graag met een cappuccino of latte macchiato afwisselt. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Toont alle 4 resultaten