FAQ

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Zit je na het lezen van de vragen en antwoorden nog steeds met een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

 1. Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
  Voor verzending binnen Nederland brengen wij een standaardtarief van € 7,95 in rekening. Bestellingen van € 50,00 of meer komen in aanmerking voor gratis verzending.
 1. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt bezorgd?
  De levertijd kan variëren, maar over het algemeen kunnen klanten hun bestelling binnen 1 werkdag na de aankoopdatum verwachten. Lees hier ons verzend- en retourbeleid.
 1. Wat is het retourbeleid van The Kolektif?
  We accepteren retourzendingen tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Als je binnen deze periode besluit je bestelling te retourneren, heb je nog eens 14 dagen om je pakket terug te sturen naar onze branderij. Lees hier ons verzend- en retourbeleid.
 1. Welke betaalmethoden accepteert The Kolektif?
  Wij accepteren iDeal en Paypal.
 1. Kan ik een product retourneren dat ik heb gebruikt of uit de verpakking heb gehaald?
  Producten die al uit de verpakking zijn gehaald, zijn gebruikt of waarvan stickers en dergelijke zijn verwijderd, komen niet in aanmerking voor retournering. Indien dergelijke producten defect blijken te zijn, zullen wij het product ter reparatie aanbieden aan de leverancier of indien nodig vervangen. Lees hier ons verzend- en retourbeleid.
 1. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van The Kolektif?
  Je kunt contact met ons opnemen via e-mail op hello@thekolektif.nl.
 1. Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat ik deze heb geplaatst?
  In dit geval raden we je aan om contact met ons op te nemen.
 1. Verkoopt The Kolektif cadeaubonnen?
  Nee, helaas (nog) niet.