Koffiebonen voor Philips koffiemachine

Toont alle 4 resultaten

Op zoek naar de lekkerste koffiebonen voor je Philips koffiemachine? Met onze Vers Gebrande koffiebonen haal je het maximale uit jouw Philips koffiezetapparaat: of het nu een 2200 serie of een 5400 serie is. Dit durven wij te beweren omdat we onze arabica en robusta bonen uit Indonesië en Papua New Guinea zorgvuldig selecteren. Zo maken wij onze melanges met bonen van de beste kwaliteit. Al onze bonen zijn medium gebrand, wat in een smaakvolle en gebalanceerde koffie resulteert. Onze koffies zijn geschikt voor het zetten van de perfecte espresso of een romige cappuccino.

Onze koffiebonen zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens eerlijk. Voor iedere verkochte kilo koffiebonen doneren wij een euro aan de Indonesische koffieboeren. We willen intensieve samenwerkingen met ze opzetten en met dit geld helpen hun boerderijen te verduurzamen.

Ons assortiment koffiebonen voor jouw Philips machine

Bij een premium koffiemachine horen speciale koffiebonen. Pas dan haal je het maximale uit je koffiezetapparaat en geniet je gegarandeerd van een lekkere kop koffie.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Welke koffiebonen voor een Philips koffiezetapparaat?
Voor een volautomatische koffiemachine van Philips zoals de 2200-serie of de 5400-serie raden wij versgebrande koffie aan. Houd je van koffie met een beetje pit, dan kies je voor een melange met een combinatie van robusta en arabica koffiebonen. Houd je van een milde koffie met milde smaken? Dan kies je voor een single origin of een melange met 100% arabica koffiebonen. Voor een Philips koffiemachine raden wij medium gebrande koffiebonen aan. Bij een te lichte branding smaakt de koffie in een volautomaat namelijk te zuur waar een te donker gebrande koffie al snel te bitter smaakt. Bij The Kolektif branden we onze koffie speciaal voor volautomatische koffiemachines en piston espressomachines, zodat jij thuis van een heerlijke espresso, zwarte koffie of een cappuccino kunt genieten – bereidt met jouw Philips machine.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.