Koffiebonen voor Jura koffiemachines

Toont alle 4 resultaten

Onze Vers gebrande koffiebonen gaan uitstekend samen met de premium espressomachines van Jura. Samen met onze hoogwaardige koffiebonen haal je het maximale uit jouw Jura koffiemachine. Wij zijn The Kolektif en nemen koffie bloedserieus. Onze blends zijn met veel zorg samengesteld en dat proef je terug in jouw kof koffie, of dit nu een espresso, een cappuccino of een latte is.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Wij selecteren de beste robusta en arabica koffiebonen uit verschillende eilanden van Indonesië en Papua New Guinea. Deze weten we op de juiste manier te combineren. Het resultaat? Een gebalanceerde blend, waarbij de kwaliteit aansluit bij de premium kwaliteit van jouw Jura koffiemachine.

Maar dat niet alleen. Onze koffie is (h)éérlijk. Voor elke KG koffiebonen die je bij ons koopt, herinvesteren wij een euro in het welzijn van de koffieboer en het verduurzamen van de koffiemarkt. Klinkt goed, niet?

Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet geval, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Wat zijn de beste koffiebonen voor een JURA?
Welke koffiebonen het beste geschikt zijn voor Jura hangt af van jouw persoonlijke smaakvoorkeuren. Alle koffies in ons assortiment zijn geschikt voor Jura koffiemachines. Probeer onze Espresso blend voor een donker gebrande, intense ervaring met kruidige en notige tonen, ideaal voor liefhebbers van krachtige Italiaanse koffie.

Voor een unieke ervaring met een vleugje pit en verfijnde smaken, raden wij de Gayo aan, perfect voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Als je de voorkeur geeft aan een mildere koffie, is onze Daily Cup een excellente keuze, met een uitgebalanceerde melange die zachte, frisse tonen combineert met een subtiel kruidige nasmaak. Al onze koffies zijn zorgvuldig medium tot donker gebrand om de unieke eigenschappen van elke boon te benadrukken.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.