Koffiebonen voor French Press

Toont alle 4 resultaten

Ben je op zoek naar de beste koffie voor jouw cafetière? Dan ben je bij The Kolektif aan het juiste adres. Wij nemen koffie uiterst serieus. Dit doen we door op zoek te gaan naar de beste koffiebonen op de verschillende eilanden in Indonesië en Papua New Guinea. Het resultaat? Overhéérlijke koffie met gebalanceerde smaken die uitermate geschikt zijn voor een lekkere kop French Press koffie. Oh ja, hadden we al vermeld dat we onze bonen dagelijks vers branden?

Assortiment koffiebonen voor cafetière

Yes, wij hebben een klein assortiment met maar liefs drie koffies. Maar geen zorgen, desalniettemin bieden we voor ieder wat wils. Of je nu van een sterke french press koffie houdt of liever een milde kop koffie zet: bij ons zit je goed.

Onze online koffiewinkel

Wij zijn gepassioneerd over koffie. Onze toewijding blijkt uit de zorgvuldige selectie van de beste arabica en robusta bonen uit diverse Indonesische eilanden. Maar daar houdt het niet op. Wij garanderen dat onze koffie altijd vers is; nooit ouder dan twee maanden na het branden.

Maar dat is nog niet alles. Buiten het feit dat je een goed gevoel overhoudt aan je french press rituelen ‘s morgens vroeg, is er nog een reden om een goed gevoel te houden aan onze koffie. Onze koffie is niet alleen héérlijk, maar ook eerlijk. Voor iedere KG die je bij ons koop doneren wij een KG terug in de koffie gemeenschappen in Indonesië.

Wie ons assortiment goed bestudeerd heeft ziet dat wij alleen hele koffiebonen verkopen. Dit doen we, omdat we geloven in verse koffie. Het zit namelijk zo: zodra je koffie door de bonenmaler gooit, verliest het zijn versheid. Wie écht goede koffie wilt zetten, investeert daarom in een goede bonenmaler. Zo zet je altijd verse koffie.

Welke koffiebonen zijn voor mij?

De juiste koffiebonen voor jou hangt af van jouw koffiegewoontes en voorkeuren. Lees verder en wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze:

  • Voor de klassieke genieter: Onze “Espresso” biedt een diepe smaaksensatie met een rijke mix van Arabica en Robusta bonen, perfect voor de Italiaanse koffieliefhebber. Een ideale start van je dag met een krachtige espresso die herinneringen aan Italië oproept.
  • Voor de ware koffiekenner: Onze “Gayo” uit Atjeh, Sumatra, is een puur Arabica genot, medium gebrand voor een volle smaak met subtiele kruidige en zoete nuances. Een ware traktatie voor degenen die van een complex kopje koffie houden.
  • Voor de dagelijkse genieter: De “Daily Cup” is jouw betrouwbare metgezel, een 100% Arabica blend die garant staat voor een zachte en uitgebalanceerde koffie-ervaring. De perfecte keuze voor diegenen die elke dag willen genieten van een kwaliteitskopje koffie.

Mocht je er nog steeds niet uitkomen dan raden we ons koffie proefpakket aan. In dit proefpakket vind je al onze koffies. Je krijgt van 3 zakken van 1000 gram per zak. Doordat je de koffie zelf kunt proeven is dit de beste manier om erachter de komen wat voor jou de juiste koffie is.

Over onze koffie speciaalzaak – The Kolektif

“The Kolektif” vertaalt zich in het Indonesisch naar “het collectief,” en dat is precies waar we voor staan. Wij zijn meer dan zomaar een koffiewinkel, al zeggen we het zelf. Wij willen een impact maken, niet alleen een positieve impact op jouw gemoedstoestand door prachtige koffies te verkopen, maar ook door een impact te maken in de wereld. Dit doen we door lokale boeren te ondersteunen. Zo profiteert iedereen mee.

Wat beloven wij?

  • Vers Gebrand: Onze koffies zijn niet langer dan 2 maand geleden gebrand. Eveneens branden wij in kleine batches om kwaliteit te waarborgen.
  • Hoogwaardige Bonen: Alleen de beste arabica en robusta koffiebonen maken het tot onze blends.
  • Duurzaamheid: Voor elke zak koffie die je koopt, investeren wij 1 euro terug in de lokale gemeenschappen in Indonesië.

Bestel bij onze online koffiewinkel

Bestel vandaag en we versturen de koffie binnen 24 uur. Gratis verzending bij bestellingen boven de 50,- euro, anders brengen we 4,99 euro in rekening. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.